Scroll Top

Jorinde Huffmeijer – Sociaal psychiatrisch medewerker Deelnemer NLP Practitioner

Jorinde Huffmeijer – Sociaal psychiatrisch medewerker Deelnemer NLP Practitioner

Ik begon aan NLP met het idee om mijn communicatievaardigheden die ik nodig heb tijdens mijn werk in de zorg te verbeteren.
Ik was mij al in de jaren bewust geworden dat ik soms overkom op een manier die ik niet wil. Daarom ben ik opzoek gegaan naar wat hierbij aansluit en wat mij kon helpen. Al snel kwam ik uit op NLP. Maar dan de geschikte plek vinden. Na een aantal bezoeken aan instellingen en personen die NLP gaven. Kwam ik uit bij Arno Smit. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en vulde mij goed aan. Ik besloot om het bij Arno te gaan volgen.
En ik heb daar geen spijt van. Arno is een goede cursusleider die goed is in zijn vak. Arno laat ons zelf ervaren hoe het is en raakt plekken die ik van te voren niet had bedacht. Ik merk in de loop van de cursus dat ik rustiger ben geworden en dat ik beter kan luisteren. Maar ook beter wordt in het luisteren naar mijn eigen gevoel.
Ik ben begonnen met NLP met het idee vooral gericht om beter te worden in mijn werk, maar ik merk dat ik er door ben gegroeid als mens.
Een hele fijne cursus die voor mij gaat over de reis naar mijzelf. Ontwikkelingsgericht en met veel besefmomenten.