Scroll Top

Christian Kautz Account Manager Private Banking

Tekengebied 8
In het begin vroeg ik mij af of er wel een klik zou zijn met de trainer en de mededeelnemers. Maar al snel veranderde dat gevoel. Iedereen zit er voor zichzelf en heeft zijn eigen punten om aan te werken. En ik wist dat wat je geeft dat je dat ook terug krijgt en als ik mij kwetsbaar zou opstellen dan zou dat zeker goed komen.
De training heb ik zeer positief ervaren en de grootte van de groep was precies groot genoeg om afwisseling te hebben tijdens het oefenen. En hoe graag ik mij had willen verstoppen. De juiste motivatie werd toch elke keer weer opgeroepen. En na een paar keer werd het zelfs heel gemakkelijk.
Jammer kwam Covid voorbij en moesten we even stoppen met de klassikale training. Daardoor raakten we wat van dat flow gevoel kwijt. Maar toen we weer mochten was het ook weer gelijk terug.
Het lijkt een dooddoener maar ik heb veel resultaten te danken aan deze NLP Practitioner.
  • Ik maak dingen minder groot dan dat ze zijn
  • Ik maak gemakkelijker mijn keuzes
  • Er zijn minder beren op de weg
  • Ik realiseer mij dat het één direct invloed heeft op het andere
  • Het heeft heel veel invloed op mijn gedrag gehad zowel zakelijk als privé
  • Anderen merkten op dat ik veel relaxter met tegenslag om ging
Mijn vader vond het fantastisch dat ik deze opleiding deed. De gesprekken met mijn vader hebben nu meer inhoud en diepgang. Het contact is nu heel anders.
Het is een opleiding die als je er voor open staat je meer geeft dan dat je er in stopt.
Je hoeft geen grote problemen te hebben en je kan gewoon leren genieten van de kleine dingen in het leven. Het is voor iedereen een aanrader.