Scroll Top

NLP trainer en coach Arno Smit. Wie is dat?

Over Mij: Arno Smit, NLP-coach met een Design Thinking Benadering

Introductie: Ik ben Arno Smit, een NLP-coach met een passie voor groei en ontwikkeling. Mijn benadering wordt gekenmerkt door rust en veelzijdigheid, waardoor ik een vertrouwde omgeving creëer waarin anderen kunnen floreren.

Mijn Unieke Eigenschappen:

Rust als Kracht: Mijn kalme aard is niet slechts een persoonlijkheidskenmerk; het is een kracht die vertrouwen opwekt. In mijn coaching creëer ik een ruimte waarin anderen zich op hun gemak voelen om te groeien en te bloeien.

Brede Interesses: Mijn nieuwsgierigheid reikt verder dan het alledaagse. Mijn uitgebreide interesses bieden een frisse kijk op coaching, waarbij ik verschillende perspectieven integreer om tot effectieve benaderingen te komen.

Professionele Prestaties:

Gecertificeerd Trainer: Met trots draag ik het certificaat van HBOplus als gecertificeerd trainer. Mijn internationale erkenning als NLP-trainer weerspiegelt mijn toewijding aan excellentie in mijn vakgebied.

Veelzijdige Achtergrond: Mijn professionele geschiedenis als bedrijfstrainer, docent op zowel HBO- als MBO-niveau, en coach getuigt van mijn veelzijdigheid en bekwaamheid in het begeleiden van anderen naar positieve veranderingen.

Design Thinking: Mijn aanpak omvat ook elementen van Design Thinking, waardoor ik creativiteit en innovatie integreer in het coachingproces. Deze methodologie stimuleert out-of-the-box denken en helpt cliënten bij het vinden van vernieuwende oplossingen voor hun uitdagingen.

Praktijkervaring als Docent:

HBO en MBO Niveau: Met praktijkervaring als docent op zowel HBO- als MBO-niveau breng ik een diepgaand begrip van diverse leerstijlen en behoeften. Mijn didactische vaardigheden verrijken mijn coachingpraktijk, waarbij ik onderwijskundige inzichten naadloos integreer.

Huidige Streven:

Studie op Masterniveau: Momenteel studeer ik op masterniveau, gericht op educatieve behoeften. Hierin verbind ik theoretische inzichten uit mijn NLP-opleidingen, coachingpraktijk, en mijn praktijkervaring als docent. Deze integratie stelt me in staat een brug te slaan tussen diverse onderwijsdisciplines.

Mijn Visie:

Een Leven Lang Leren: Ik geloof in voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor mezelf als voor degenen die ik begeleid. Mijn doel is niet alleen om anderen te helpen bij het bereiken van hun doelen, maar ook om blijvende impact te creëren door mijn kennis te delen en anderen te inspireren.

Mijn Bijdrage: Als coach, mentor, en student draag ik bij aan de groei van anderen, terwijl ik zelf blijf evolueren in mijn zoektocht naar kennis en wijsheid. Samen streven we naar een positieve verandering, gedreven door de kracht van NLP, coaching, en Design Thinking.

Mijn Persoonlijke Waarden:

Degelijk: Degelijkheid vormt de basis van mijn benadering. Ik hecht waarde aan een solide en betrouwbare aanpak in mijn coaching, waarbij ik de fundamenten van groei en ontwikkeling leg.

Humor: Een gezonde dosis humor is voor mij essentieel. Ik geloof dat leren en groeien plezierig kunnen zijn. Humor schept een lichte sfeer, waardoor ruimte ontstaat voor creativiteit en nieuwe inzichten.

Kritisch: Een kritische blik stelt me in staat om diepgaande analyses te maken. Ik ben altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing, waarbij ik niet schuw voor het stellen van vragen en het uitdagen van bestaande denkpatronen.

Optimistisch Kansen Zien: Optimisme is mijn kompas. Ik zie uitdagingen als kansen en geloof in de kracht van positieve verandering. Mijn optimisme is niet alleen een overtuiging, maar ook een drijvende kracht achter het vinden van nieuwe wegen naar groei en succes.