Scroll Top

Richt je op deze 4 zaken voor meer levensgeluk!

Levensgeluk met NLP

Voegt NLP iets toe aan jouw levensgeluk? Die vraag kan je het beste stellen aan mensen die een NLP opleiding hebben gedaan. De vraag, “Wat leer je nu in de NLP Practitioner? Dan zal je ook van iedereen een ander antwoord krijgen. Meestal stel ik een tegenvraag zoals hieronder.

“Ben je er bewust van dat je, in plaats van je te focussen op zaken waar je geen controle over hebt.

Je ook kunt kiezen voor de zaken waar je absolute controle over hebt.”

“En weet je ook welke zaken dat zijn?”

Mensen weten dat niet en geef ik ze richting door de volgende 4 zaken te introduceren.

Dit zijn de 4 zaken waarop je je kunt concentreren:

  • Verlangens
  • Acties
  • Emoties
  • Intenties

Verlangens

Ken je dat gevoel nog dat je brandde van verlangen naar dat ene prachtige moment, die aanraking, die blik. Of dat verlangen naar bepaald eten, een film die je graag wil zien of weer het samenzijn met vrienden.

Of verlang je naar een heel ander leven en een nieuwe start.

Kies jij ervoor om te leven naar jouw verlangens. En heb je eigenlijk nog wel verlangens of laat je je gaan in de dagelijkse sleur.

Acties

Welke acties onderneem je nog en ben jij in beweging. Of kies je ervoor om sneu op de bank te zitten en glijd het leven langs je heen en mis je kansen om in actie te komen?

Emoties

Emoties kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Ze kunnen je echter ook helpen. Ben jij in staat jouw emoties op te roepen en te reguleren wanneer dat nodig is.

Zodat je gemakkelijk en eenvoudig kan bereiken wat je wil.

Intenties

Hoe start jij jouw dag? Wat neem je je voor? Wat wil je dat er gebeurt deze dag? Door je bewust in te stellen op wat jij wilt dat er gaat gebeuren vandaag of het volgende moment, richt jij je op een betere toekomst en creëer jij kansen.

Als dit de zaken zijn die je interesseren en je wil groeien dan is de NLP-practitioner wat voor jou! In november starten we weer in Den Haag

Naast deze 4 aspecten leer je natuurlijk veel meer. Bijvoorbeeld hoe je je communicatie kunt verbeteren of hoe je een diepe verbinding met die ander kunt opbouwen.

Vind je dat interessant? Neem dan eens contact op met mij, 06 22 19 74 77. Een appje is zo verstuurd.