Scroll Top

De 4 universele indiaanse spirituele wetten die je gaan helpen

Er zijn 4 Indiaanse spirituele wetten die zeggen dat er niets gebeurt zonder reden in het leven!

Zodra je deze wetten gaat integreren in jouw leven. Dan wordt het leven een stuk gemakkelijker. Worden jouw hindernissen een stuk eenvoudiger om te nemen. En je leert gemakkelijker accepteren wat het leven jou brengt.

De 1e wet zegt:

“De persoon die je ontmoet is de juiste”

Dat wil zeggen, niemand komt per ongeluk in ons leven, alle mensen om ons heen die met ons omgaan, staan voor iets, hetzij om ons te onderwijzen of om ons in onze situatie te helpen.

De 2e wet zegt:

“Wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren”

Niets, maar absoluut niets van wat er met ons gebeurt, had anders kunnen zijn. Zelfs niet het meest onbeduidende detail. Er is gewoon niet: “Als ik het anders had gedaan … zou het anders zijn geweest …” Nee, wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren en moet gebeuren, zodat we onze lessen kunnen leren om vooruit te komen. Alles, ja, elke situatie die ons in het leven overkomt, is absoluut perfect, zelfs als onze geest ons ego weerstaat en het niet wil accepteren.

De 3e wet zegt:

“Elk moment waarop iets begint is het juiste moment”

Alles begint op het juiste moment, niet vroeg of laat. Elke reis begint met een eerste stap. En je hoeft niet te wachten tot je klaar bent voor de reis. Je kan gewoon de eerste stap maken.

De 4e wet zegt:

“Wat voorbij is, is voorbij”

Zo eenvoudig is het. Wanneer iets in ons leven eindigt, dient het onze ontwikkeling. Daarom is het beter om los te laten en vooruit te gaan. Bewaar de positieve leerervaringen die elke gebeurtenis met zich meebrengen.

Ik denk dat het geen toeval is dat je dit leest. Alleen al het feit dat je dit bericht leest betekent dat dit bericht voor jou belangrijk is.