Scroll Top

3 documentaires die je moet zien op Netflix

Ben je op zoek naar boeiende documentaires om te bekijken op Netflix? Zo ja, dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb 3 documentaires gevonden die zeker de moeite waard zijn. Check hieronder welke 3 dat zijn.

 

Tidying up
with Marie Kondo

Klik hier voor de documentaire met Marie Kondo

Laat ik eerlijk zijn: mijn talent voor opruimen en het organiseren van mijn omgeving kan wel een upgrade gebruiken. Zo stuitte ik op Marie Kondo. Marie Kondo heeft de Konmari methode bedacht en haar boeken zijn enorme successen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen deze methode massaal zijn gaan gebruiken.

Netflix pikt een graantje mee en heeft een aantal docu’s gemaakt. Ze zijn redelijk voorspelbaar, maar de heldin is echt Marie Kondo

Het is verfrissend hoe Marie zichzelf kan zijn. Ze begrijpt alle problemen die mensen hebben met opruimen. Ze gaat met de flow mee. Blijft zichzelf. En als zeer succesvol opruimcoach maakt ze contact met het huis. En ja, soms rolt ze gewoon over de grond van blijdschap.

Heb je de documentaire gezien en wil je een van de boeken lezen kijk dan hieronder:


Derren Brown-Infamous (Op dit moment niet beschikbaar in Nederland)

Klik hier voor Derren Brown Infamous

Houd je van Victor Mids? Kijk dan vooral ook eens naar Derren Brown. Hij is de meester.

Als er een voorbeeld is van een artiest die goochelen, mentalisme en hypnose (hij gebruikt ook NLP) combineert, dan is dat Derren Brown. Meerdere optredens van hem zijn te zien op Netflix.

Maar één specifiek optreden is zeker het kijken waard. Hierin neemt hij helderziendheid op de korrel. Hij leest gedachten. Opereert iemand en doet bizarre voorspelingen. Hij zet tijdens zijn optredens een verhaal neer met een kop en een staart. En telkens vraag je je af hoe hij het voor elkaar krijgt.

Goed nieuws je kan nog steeds Derren Brown – A miracle kijken


Tony Robbins-I’m not your guru

Tony Robbins NLP

Klik hier voor Tony Robbins-I’m not your guru

Deze documentaire was letterlijk de eerste die ik ben gaan kijken toen ik abonnee werd van Netflix. Iedereen die NLP een warm hart toedraagt, kent Tony Robbins. Deze documentaire geeft een kijkje voor en achter de schermen. Je ontdekt hoe intensief een event bij Tony is. Voor de één is het over de top. Voor de ander is het fantastisch. Als trainer en coach kan je van deze documentaire veel leren. Kijken dus.

Als je echt wil weten wat NLP is overweeg dan om het eerste hoofdstuk van de NLP Practitioner te downloaden. Of vraag hem aan via as@trener.nl.